vinaralia.com - Botiga de Vins - Vinacoteca - Vins i Caves - Vins OnLine
Cercar Cercador
0
Productes
0
Preu
CISTELLA
CISTELLA
ES
CAT
EN
HOME
vinaralia.com - Botiga de Vins - Vinacoteca - Vins i Caves - Vins OnLine - Qui som


Condicions de seguretat


SISTEMA DE PAGAMENT

 

Els pagaments de les teves comandes mitjançant targetes els realitzaràs de forma segura a través de la plataforma de pagament de CaixaBank o per la plataforma PayPal. Ambdues plataformes gestionen les dades de forma encriptada i per tant, Vinaralia en cap cas gestionarà ni emmagatzemarà dades de les teves targetes o comptes. Vinaralia només rep la confirmació del teu pagament per procedir a preparar ràpidament la teva comanda de vi online.

Encara i així, Vinaralia et dóna una tercera opció de pagament que pot ser mitjançant transferència bancària o contra reemborsament depenent de la zona de lliurament. Si vols més informació consulta el nostre apartat Como Comprar.

 


DADES PERSONALS

 

Les dades personals que ens facilites en el moment de registrar-te només les farem servir per a poder enviar-te la teva comanda de vi online i per fer les gestions oportunes.

En cap cas Vinaralia cedirà les teves dates a terceres persones o companyies.

Vinaralia enviarà al compte de correu electrònic que ens facilitis informació sobre novetat i promocions exclusives per a usuaris enregistrarts. Si no desitges rebre aquesta informació comunica'ns-ho a info@vinaralia.com

 


Rep les nostres novetats
Introdueix aquí el teu email per a rebre-les


 Ajuda´ns a millorar Ajuda´ns a millorar

Et volem escoltar! Responent a unes preguntes, ens pots ajudar a millorar la teva pròxima experiència a Vinaralia.

vinaralia.com és una botiga de vins i caves online, especialitzada en vins i caves catalans amb distribució des de Barcelona per a tota la Unió Europea.