vinaralia.com - Botiga de Vins - Vinacoteca - Vins i Caves - Vins OnLine
Cercar Cercador
  
0
Productes
0
Preu
CISTELLA
Accés clients ES
CAT
EN
HOME
Vins i caves Com comprar Notícies Preguntes freqüents Atenció al client
vinaralia.com - Botiga de Vins - Vinacoteca - Vins i Caves - Vins OnLine - Serveis - Condicions d´ús

Condicions d'ús


CONTRACTE

 

Entenem per contracte a tota operació de compravenda entre Vinaralia (Francesc Ros Arias, amb domicili fiscal a L'Hospitalet de Llobregat, C/. Major, 63 2n. 3a., i NIF 35032772T) y un client (qualsevol persona física o jurídica) dels productes que Vinaralia ofereix a traves de la seva pàgina web.

 


PREU

 

Tots els preus publicats a Vinaralia estan expressats en Euros i inclouen l'Impost del Valor Afegit (IVA).

Degut a possibles fluctuacions en el preu dels articles, els preus efectius aplicats sobre una comanda seràn aquells que apareguin a la web en el moment de confirmar la comanda.

 


FACTURA

 

Tot client de Vinaralia que desitgi rebre una factura de la seva compra només haurà de facilitar les següents dades: Nom complet (persona física o jurídica), NIF i adreça fiscal completa en el moment de formalitzar la comanda, així com indicar a l'apartat d'observacions que desitja factura.

 

Si decideixes més tard que desitges tenir factura de la teva compra, un cop rebis la comanda envia'ns un correu amb les teves dades fiscals a info@vinaralia.com indicant el número d'albarà i te la enviarem immediatament.

 


ESTOC

 

Els productes que apareixen a Vinaralia es troben sempre disponibles als nostres magatzems o als magatzems dels nostres proveïdors.

En el cas poc probable de produïr-se una rotura d'estoc i no poder lliurar un producte comprat per un client, Vinaralia es posarà en contacte immediatment amb el client per oferir-li les següents opcions: substituir el producte per altre producte similar, fer un lliurament parcial retornant l'import del producte no subministrat o anul·lar la comanda retornant l'import integre cobrat.

 


PAGAMENT

 

El pagament del producte es realitza online mitjançant targeta a través de la plataforma de pagament segur de CaixaBank o a través de la plataforma PayPal. Ambdues plataformes gestionen les dades de forma encriptada i per tant Vinaralia en cap cas gestiona ni magatzema dades de les targetes i comptes dels clients. Aquestes plataformes de pagament seràn vàlides per a qualsevol zona d'entrega des de la qual es realitzi la comanda.

En algunes zones de lliurament Vinaralia accepta altres formes de pagament com Transferència Bancària i Contra Reemborsament. Per a més informació consultar l'apartat Com Comprar.

 


LLIURAMENT

 

És molt important que en el moment de realitzar la comanda ens facilitis una adreça de lliurament en la que estiguis habitualment els dies feiners i un telèfon de contacte vàlid. Si quan l'empresa de transport intenti fer el lliurament estàs absent ho tornarà a intentar un altre cop i si aquesta segona vegada tornes a estar absent es posarà en contacte amb tu via telèfon perquè puguis recollir la comanda al seu magatzem. Si no aconsegueixen contactar amb tu procediran a la devolució de la comanda

 

El termini de lliurament de les comandes pot anar des de 48 hores fins a una setmana depenent del dia en que es realitzi la comanda, el tipus de comanda i la zona de lliurament de la comanda. Si ha passat una setmana des de que has realitzat la comanda sense tenir notícies nostres envia'ns una consulta a info@vinaralia.com i esbrinarem què has passat amb la teva comanda. Si la teva comanda s'ha perdut procedirem a enviar-te-la de nou sense cap cost. Si prefereixes que no te la tornem a enviar et tornarem íntegrament l'import que vas pagar.

 


CANCEL·LACIONS I DEVOLUCIONS

 

Si un cop confirmada i pagada una comanda vols anul·lar-la, envia'ns la teva decisió a info@vinaralia.com. Si la comanda encara no ha sortit del nostre magatzem procedirem a la seva cancel·lació tornant-te íntegrament l'import pagat.

 

Si quan rebem la teva petició de cancel·lació la comanda ja ha sortit del nostre magatzem considerarem que és una devolució. Intentarem fer les gestions oportunes per anul·lar l'enviament, però en el cas de no ser possible has de procedir de la següent manera: quan rebis la comanda has de tornar-la al transportista sense obrir ni manipular les caixes. A Vinaralia, quan rebrem la devolució, procedirem a tornar-te l'import pagat descomptant les despeses d'enviament i devolució.

 

Si reps una caixa amb senyals de que pot haver una ampolla trencada (humitat, taques,...), per a poder beneficiar-te de la nostra assegurança de trencament, no acceptis la comanda i torna-la al transportista sense obrir les caixes i immediatament envia la incidència a info@vinaralia.com. Vinaralia farà les gestions oportunes amb l'empresa de transport i et tornarà a enviar la comanda sense cap cost.

 


INCIDÈNCIES

 

Vinaralia adquireix tots els seus productes directament de celler o a través de distribuïdors autoritzats, per la qual cosa és molt difícil que t'arribi la nostra comanda de vi online amb algun producte en mal estat. Malgrat això, si això et passés envia'ns la incidència a info@vinaralia.com.  Comprovarem la traçabilitat del producte per a realitzar les gestions oportunes i et substituirem el producte per un de nou sense cap cost.

 

Si reps un producte equivocat envia'ns ràpidament la incidència a info@vinaralia.com. Farem les comprovacions oportunes i et substituirem el producte equivocat pel correcte sense cap cost.

 
DIVENDRES BOIG
28/06/2019

DIVENDRES BOIG LES TERRASSES 2016 AMB 30% DE DESCOMPTE

Ampliar Notícia   Veure totes les notícies
PROMOCIÓ JUNY 2019
01/06/2019 - 30/06/2019

PROMOCIÓ JUNY 2019 REGALEM AMPOLLES DE VI ROSAT

Ampliar Notícia   Veure totes les notícies
ET REGALEM FINS A 5€
01/05/2019 - 31/05/2019

ET REGALEM FINS A 5€ VALORANT ELS NOSTRES VINS

Ampliar Notícia   Veure totes les notícies
PROMOCIÓ ABRIL 2019
01/04/2019 - 30/04/2019

PROMOCIÓ ABRIL 2019 REGALEM AMPOLLES DE VI ESCUMÓS

Ampliar Notícia   Veure totes les notícies
 
Rep les nostres novetats
Introdueix aquí el teu email per a rebre-les
 Ajuda´ns a millorar

Ajuda´ns a millorar Et volem escoltar! Responent a unes preguntes, ens pots ajudar a millorar la teva pròxima experiència a Vinaralia.

VINARALIA
QUI SOM
COM COMPRAR
NOTÍCIES
PREGUNTES FREQÜENTS
AVÍS LEGAL
POLÍTICA DE COOKIES
SERVEIS
AVANTATGES EXCLUSIUS CLIENTS
CONDICIONS D´ÚS
CONDICIONS DE SEGURETAT
CONDICIONS DE TRANSPORT
MAPA WEB
COMPRA SEGURA
VISA · MASTERCARD · AMERICAN EXPRESS · PAYPAL · BANK TRANSFER
SEGUEIX-NOS A
FACEBOOK TWITTER

By Omnia Comunicación

vinaralia.com és una botiga de vins i caves online, especialitzada en vins i caves catalans amb distribució des de Barcelona per a tota la Unió Europea.